QUIN TIPUS DE IOGA FEM??

Una pregunta que em feu a sovint és "QUIN TIPUS DE IOGA FEM??" 

Comença entrant a la pestanya METODOLOGIA, hi trobaràs una breu descripció dels passos que fem durant la classe. 

Aquesta és la nostra estructura. I no és possible encasellar en cap "tipus de ioga", no podem dir que fem Kundalini o Ha-tha ioga, o Yoga de la Energia, o Vinyasa Yoga, però tots s´integren. 

Al seu dia vaig anomenar-lo "YOGA INTEGRAL" amb motiu del meu bagatge d´aprenentatges i formacions fetes com a professora, i de l´experiència al llarg dels anys com a professional.

I quan un nou alumne em fa la pregunta "QUIN TIPUS DE IOGA ES FA??"  li dic: "fes la classe de prova amb tota llibertat, i tindràs la impressió si estàs en sintonia o no". Aconsello una actitud receptiva, i donar la paraula al cos..., mai és obstacle que mai hagis fet ioga abans, no és desventatja, doncs posem l´accent en la vivència de la classe com a eina d´autoconeixement-autoajuda, sigui a nivell físic, psíquic, espiritual, no importa, ja que cadascú aborda la pràctica des de la seua necessitat. I ÉS QUAN HI HA LA NECESSITAT, QUE ES GENERA LA VOLUNTAT I COMPROMÍS AMB UN MATEIX A TRAVÉS D´AQUESTA DISCIPLINA, LLAVORS OBTENIM ELS MILLORS EFECTES I EL IOGA FORMA PART DE LA NOSTRA VIDA CONSTRUCTIVA.

La nostra metodologia és INTEGRADORA, així a cadascú li ressona i li motiva la pràctica en funció d´allò que el mou. Segons qui, acudeix per estrès, altres per mal d´esquena o general, altres per depressió, altres per un annel de connexió espiritual, altres per un moment crucial de la seua vida, o per embaràs, per tenir el seu espai...etc... i el mateix ioga arriba a tots.

A la pregunta "Quin tipus de ioga fem??" la resposta és YOGA & BENESTAR

EL IOGA ÉS INTEL.LIGENT I ENS ACULL i NODREIX I ARRIBA A TOTS DES DE LA NECESSITAT SINGULAR DE CADASCÚ DE NATROS.

 

 

MASSATGE Thai,  descarrega, revitalitza. 

 

Tambè presoteràpia: drenant, circulatori i defatigant de cames, antiestrès. 

 

Pregunta pel teu cas.

Regala un VAL

 

FLORS DE BACH

. tambè per ENCÀRREG, pots escollir només preparat o bè juntament

 amb assessorament psico-astrològic

 

 

Relaxació

Interiorització & SO

 

 

 

i en harmonia amb les fases llunars. 

 

 

 

 

 

 

Yoga & Benestar 

Primera sessió gratuïta