Tipus de ioga

Una pregunta que em feu a sovint és "QUIN TIPUS DE IOGA FEM"? ..."QUÈ ÉS EL QUE PRACTIQUEM"?

Hi ha la pestanya METODOLOGIA on es fa una breu descripció dels passos que fem durant la sèrie. Aquesta és la nostra estructura. I no és possible encasellar-la en cap "tipus de ioga" com és Kundalini o Ha-Tha ioga, per exemple.

Al seu dia vaig anomenar-lo "YOGA INTEGRAL", i ho vaig fer des del meu punt de vista integrador de tots els aprenentatges de totes les formacions fetes al llarg dels anys que venen a configurar la nostra pràctica, les nostres classes.

A qui em fa la pregunta sent una persona nova a les classes li dic: "fes la classe de prova", amb això ja tindràs una primera impressió. T´aconsello una actitud receptiva, no vinguis buscant el mateix que ja has practicat en un altre lloc. En aquest cas, poden tenir ventatja els alumnes que mai han fet ioga abans.

La meua suggerència és que posem l´accent en la vivència de la classe com a base d´autoconeixement i autoajuda en tots els aspectes (cos, ment, emocions, ànima).

La nostra metodologia està totalment oberta a n´això. 

A la pregunta "Quin tipus de ioga fem"? la resposta és VIUYOGA.

 

Thai terapèutic

MASSATGE

Concerta sessió 

Regala un VAL

 

FLORS DE BACH

. tambè per ENCÀRREG

 

 

 

OM 

SHANTI 

 

 

 

Des de sempre i per sempre.

En tot lloc i en tot moment.

Ara mateix: pau

 

Yoga integral