HORARI

Aquest quadre és orientatiu,     

 PLACES LIMITADES. GRUPS REDUITS

Els nous alumnes han de formalitzar LA INSCRIPCIÓ (al mateix apartat

"INSCRIPCIÓ"). 

 

DILLUNS  

 DIMARTS  

  DIMECRES 

DIJOUS    DIVENDRES

10:00 

PAUSAT  

10:00 

PAUSAT 

 

 

9:45

PAUSAT 

---------

11:15

PAUSAT  

 

 

9:30  

 

 

15:30  

  15:30   

 

 

17:30

PAUSAT

 

17:30

PAUSAT

17:45

17:30

EMBARÀS

19:00 

19:30 

 

 19:00 

 

 

 

 

 

 

20:45     

 

 

 

 

 TIPUS DE GRUPS:

 

HORARIS AMB ROJETA => YOGA "+DINÀMIC". Comporta pautes més avançades per als que vulguin, tot i així és accessible per tothom.

Una part de la pràctica inclou Surya Namaskar, que aporta un tarannà més dinàmic. La durada és d´una hora i 25 minuts aproximadament. 

 

YOGA "PAUSAT"... la durada és d´1hora. Treballem pausadament de manera INTEL.LIGENT i RESPECTUOSA amb el cos. S´ajusta perfectament a patologies d´esquena, fibromiàlgia, problemes de genoll... No hi ha impediment per la pràctica, ADAPTEM els exercicis donant facilitats u altres opcions. 

Tambè es sentiran a gust les embarassades en aquest grup.

            

EMBARÀS, classe de gran autoconsciència, molta base pèlvica, respiratòria,... I conforme ens atancem a la data de part DE CADA ALUMNA, fem la classe pràctica de preparació al part: INDISPENSABLE.
Si en alguna ocasió no s´ha fet grup, igualment concertem cita per fer CLASSE DE PREPARACIÓ AL PART.
 

Classe PARTICULAR, pots concertar CITA si no pots acudir a horaris proposats. O Si temporalment tens alguna limitació que t´impedeix seguir la classe grupal: tens aquesta opció per continuar fent acúmul de força interna I RESTABLIR-TE lo abans possible. 

Modalitats de classe particular:

     -   Personal. Una o dos persones.

    -   Si organitzeu un grup: tant podem oferir la sala i equipatge (i gaudir de l´acompanyament dels instruments de so en la relaxació) o bè ens desplacem allà on sigui.

 

                                                   ***

   

Qui PRACTICA AMB CONSTÀNCIA tè moltes eines per viures més feliç i eficaç en el dia a dia, en tots els aspectes -físic-psíquic i espiritual-.

Per això donem les màximes facilitats i opcions perque puguis FER CAMÍ al BENESTAR. Ens DONEM I COMPROMETEM TOTALMENT amb la gent que pren un compromís amb sí mateix: PER EXEMPLE, PODRÀS VENIR A QUALSEVOL ALTRE HORARI QUAN NO HAGIS POGUT ASSISTIR AL TEU, NO ENS CONVÈ PERDRE CLASSES, JA QUE LLAVORS NO SUMEN ELS BENEFICIS (donat que actualment fem grups reduits, abans s´ha de consultar). 

  

Thai terapèutic

MASSATGE

Concerta sessió 

Regala un VAL

 

FLORS DE BACH

. tambè per ENCÀRREG

 

 

 

OM 

SHANTI 

 

 

 

Des de sempre i per sempre.

En tot lloc i en tot moment.

Ara mateix: pau

 

Yoga integral