HORARI

CLASSES ON-LINE

EMBARASSADES, IOGA DINÀMIC i IOGA PAUSAT

INFORMAT!!

Aquest quadre és orientatiu, QUAN REPRENGUEM CLASSES ENS ADAPTAREM AL CONTEXT, FENT GRUPS REDUITS,    

 PLACES LIMITADES

Els nous alumnes han de formalitzar LA INSCRIPCIÓ (al mateix apartat

"INSCRIPCIÓ"). 

 

DILLUNS  

 DIMARTS  

  DIMECRES 

DIJOUS    DIVENDRES

10:00 

PAUSAT  

   

 

9:45

PAUSAT 

---------

11:00

PAUSAT  

 

 

9:30  

 

 

15:30  

  15:30   

 

 

17:45 

PAUSAT

 

17:45

PAUSAT

17:45

17:30

EMBARÀS

19:00 

 18:30

CLASSE AMB ANGLÈS

 

 19:15 

 

 

19:30

 

 

 

20:45     

 

 

 

 

 TIPUS DE GRUPS:

 

HORARIS AMB ROJETA => YOGA "+DINÀMIC". Comporta pautes més avançades per als que vulguin, tot i així és accessible per tothom.

Una part de la pràctica inclou Surya Namaskar, que aporta un tarannà més dinàmic. La durada és d´una hora i 25 minuts aproximadament. 

 

YOGA "PAUSAT"... la durada és d´1hora. Treballem pausadament de manera INTEL.LIGENT i RESPECTUOSA amb el cos. S´ajusta perfectament a patologies d´esquena, fibromiàlgia, problemes de genoll... No hi ha impediment per la pràctica, ADAPTEM els exercicis donant facilitats u altres opcions. 

Tambè es sentiran a gust les embarassades en aquest grup.

 

CLASSE AMB ANGLÈS... In this 1:15 hour class we will work through a traditional Hatha yoga sequence, using postures to build balance and strength and to increase flexibility. The class focuses on listening to our bodies as we relax and explore our full range of movement while connecting to our breath. The class is suitable for all levels of yoga practice and perfect for students looking for a practical way to improve their English. La durada és d´1 hora Ii 15min.

** MÉS INFORMACIÓ EN LA PESTANYA "IOGA AMB ANGLÈS".

            

EMBARÀS, classe de gran autoconsciència, molta base pèlvica, respiratòria,... I conforme ens atancem a la data de part DE CADA ALUMNA, fem la classe pràctica de preparació al part: INDISPENSABLE.
Si en alguna ocasió no s´ha fet grup, igualment concertem cita per fer CLASSE DE PREPARACIÓ AL PART.
 

Classe PARTICULAR, pots concertar CITA si no pots acudir a horaris proposats. O Si temporalment tens alguna limitació que t´impedeix seguir la classe grupal: tens aquesta opció per continuar fent acúmul de força interna I RESTABLIR-TE lo abans possible. 

Modalitats de classe particular:

     -   Personal. Una o dos persones.

    -   Si organitzeu un grup: tant podem oferir la sala i equipatge (i gaudir de l´acompanyament dels instruments de so en la relaxació) o bè ens desplacem allà on sigui.

 

                                                   ***

   

Qui PRACTICA AMB CONSTÀNCIA tè moltes eines per viures més eficaç i feliç en el dia a dia, en tots els aspectes -físic-psíquic i espiritual-.

Per això donem les màximes facilitats i opcions perque puguis FER CAMÍ al BENESTAR. Ens DONEM I COMPROMETEM TOTALMENT amb la gent que pren un compromís amb sí mateix: PER EXEMPLE, PODRÀS VENIR A QUALSEVOL ALTRE HORARI QUAN NO HAGIS POGUT ASSISTIR AL TEU, NO ENS CONVÈ PERDRE CLASSES, JA QUE LLAVORS NO SUMEN ELS BENEFICIS. 

  

Thai terapèutic

MASSATGE

Concerta sessió 

Regala un VAL

 

FLORS DE BACH

. tambè per ENCÀRREG

 

 

 

OM 

SHANTI 

 

 

 

Des de sempre i per sempre.

En tot lloc i en tot moment.

Ara mateix: pau

 

Yoga integral